Vind jij het ook niet kunnen dat (jonge) mensen op straat verblijven? Wil jij mee een signaal geven aan onze (lokale) overheid? Dat kan, en wel op deze manieren:

  1. Like onze Facebookpagina en volg onze Instagramberichten.
  2. Deel onze berichten, en help mee de hashtag #rechtopbetaalbaarwonen-geenenkelmensopstraat te verspreiden.
  3. Kom af op de campagnedagen onder de Stadshal in Gent of trek op 17 oktober mee naar Brussel. Fijne extra: koop of maak een strop, en draag die de dag zelf als teken van protest.
  4. Organiseer zelf een actie. Wij delen ze op onze website en sociale media.
  5. Bouw mee aan het Woondroomhuis. Wat vraag jij aan de politici? Wat is jouw ‘woonnoodverhaal’? Wat wil jij hun zeggen? Wij nemen jouw verhaal/jouw vraag mee naar de politici van Gent en Vlaanderen. Hoe? Zie 6. of 7. hieronder.
  6. Maak een tekening of tekst en breng ze mee naar de Stadshal tijdens een campagnedag: vrijdag 15 april, vrijdag 13 mei, vrijdag 17 juni, tijdens de Gentse Feesten in juli, op vrijdag 19 augustus en vrijdag 16 september. Je kan ze daar op een baksteenkaart plakken.
  7. Als je er niet bij kan zijn: bezorg ons je tekst via het formulier hieronder, wij printen hem af en zorgen dat hij op een baksteenkaart komt!


Wat vraag jij aan de politici? Wat is jouw ‘woonnoodverhaal’? Wat wil jij hun zeggen? Stuur ons je tekst via dit formulier!